Verdien van thuis uit

Heb je een vakantiehuis?
Registreer bij Resort Choice en begin met huren voor gasten van over de hele wereld!


Waarom Resort Choice kiezen?

Gratis lidmaatschap

Er zijn GEEN abonnementskosten of andere kosten. We berekenen alleen een commissie van 10% tot 20% nadat we een boeking voor u hebben.

Beoordelingen van gasten

We vragen alle gasten een beoordeling van de accommodatie en de vakantie te maken en plaatsen deze op onze website en op andere toonaangevende websites voor accommodatieverhuur.

Team 7 dagen per week beschikbaar

Ons meertalige boekingsteam is 7 dagen per week beschikbaar om boekingen te maken of om eventuele vragen te beantwoorden.

Betalingsverwerking

We verwerken alle betalingen voor u en dekken alle kosten van creditkaart en handelarenvergoedingen. Gasten kunnen met debit/creditkaart, PayPal of Bankoverschrijving betalen.

Gratis reclame op verschillende websites

We uploaden uw accommodatie op meer dan 20 van de beste websites ter wereld. Hieronder vallen: Booking.com, HomeAway, Holiday Letting, Airbnb, Owners Direct, Abritel, Tripadvisor, Flipkey en nog veel meer. We werken nauw samen met u om de beste beste opties voor u te vinden om de zichtbaarheid van uw eigendom te maximaliseren uw huurinkomsten te verhogen.

Hoogwaardige beschrijvingen van uw eigendom in de eigen taal van de vakantieganger

Ons team is gespecialiseerd in het beschrijven van vakantiewoningen en zal uw woning beschrijven en de belangrijkste kenmerken benadrukken. We maken gebruik van een team vertalers die vervolgens uw tekst in verschillende Europese talen, waaronder Engels, Spaans, Frans en Duits, zal vertalen.

Gratis consulting voor foto’s

Kwaliteitsfoto's zijn een van de belangrijkste factoren bij het verhuren van uw woning! Ons team redacteuren zal u adviseren en helpen om uw foto's te verbeteren.


Wij promoten uw Accommodatie op de meest populaire huur websites ter wereld, we beantwoorden de aanvragen voor u, u betaalt geen abonnementskosten