Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden (Vertaald van Engels via Google, de kopie in het Engels is het origineel en alle andere talen zijn alleen ter informatie)

Resort Choice Ltd heeft als doel de beste ervaring voor onze klanten te bieden. Om dit te doen vragen wij klanten om deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen:

1. Uw contract

Resort Choice is de handelsnaam van Resort Choice Ltd. Resort Choice fungeert als marketing / boekingsagent voor de eigenaren van de aangeboden eigenschappen op deze website en op alle partnerwebsites.

2. Hoe maak je een reservering

Om onze reservering te accepteren, moet uw partijleider deze voorwaarden lezen. De persoon die het boekingsformulier ondertekent of 'indient' doet dit namens alle leden van het feest en bindt ze gezamenlijk aan deze voorwaarden. Wanneer u ons vraagt ​​om te bevestigen dat u boekt, zullen wij u uw gekozen accommodatie toewijzen en uw reservering bevestigen.

3. Betaalwijze

Betaling kan ook worden gedaan met creditcard, betaalpas, PayPal, of overschrijving. Bij betaling via overschrijving houden wij uw geselecteerde accommodatie gedurende 2 werkdagen, terwijl u de betaling regelt. Mocht u in andere valuta dan EUR willen betalen, gebruik dan onze creditcardfaciliteiten. Alle kaarttransacties worden in EUR gefactureerd en door de kaartuitgevende instelling naar uw lokale valuta omgezet tegen hun geldende tarief. Houd er rekening mee dat PayPal de kosten door de afzender moeten worden betaald. Wij accepteren Visa en MasterCard.

4. Betalingsbeleid

Op het moment van uw boeking wordt u gevraagd een eerste aanbetaling van 20% van de totale huurprijs van het pand te betalen. Wanneer u de eerste betaling betaalt, bevestigt u tegelijkertijd dat u onze algemene voorwaarden heeft gelezen en geaccepteerd. Resort Choice behoudt zich het recht voor om de reservering te annuleren als de eerste aanbetaling van 20% van de huur niet binnen 2 werkdagen na de reservering is ontvangen.

Het saldo is te wijten 28 dagen voor aanvang van de huurperiode.

5. Annuleringsbeleid

Elk verzoek tot annulering of wijziging moet schriftelijk, per e-mail of post worden verzonden, en wordt van kracht op de dag dat we het verzoek ontvangen.

 

U betaalt de annulerings- of wijzigingsheffingen die hieronder zijn aangegeven.

Meer dan 29 dagen voor aankomstdatum = 20% van de totale boekingsprijs.
Minder dan 28 dagen voor aankomst = 100% van de totale boekingsprijs.
6. Wijzigingsbeleid

Wijzigingen zijn altijd afhankelijk van beschikbaarheid, de maximale bezettingsgraad van elk specifiek object, de huidige prijzen en de voorwaarden hieronder. Wijzigingen of wijzigingen in boekingen worden verstaan ​​als elke variatie in de specifieke data of het aantal gasten in verhouding tot het geboekte appartement. In geen geval kan er een eigendomsverandering plaatsvinden.

Wijziging van data:

Eventuele datumwijzigingen moeten via e-mail worden gedaan door de nieuwe gegevens te sturen naar info@resortchoice.com, en zolang aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Verhoging van de dagen: alleen zolang hetzelfde appartement op die data beschikbaar is en zodra het verschil tussen het oorspronkelijke boekingsbedrag online is betaald en het nieuwe boekingsbedrag is gedekt.
Korting van de dagen: tot maximaal 1 week voor de aankomstdatum, en geen restitutie van de oorspronkelijke boeking totaal betaald.
Wijzigingen in het aantal gasten:

Verhoging van het aantal gasten: zolang het aantal gasten binnen de opgegeven maximale bezetting van het appartement valt. De wijziging wordt pas van kracht na het verschil tussen het oorspronkelijke boekingsbedrag dat online is betaald en het nieuwe boekingsbedrag is gedekt.
Afname in het aantal gasten: tot 1 week voor de aankomstdatum, geen restitutie van het oorspronkelijke boekingsbedrag betaald.
Als er in de eerste boeking een couponcode of promotionele code is ingewilligd, wordt de code korting gehandhaafd zolang de wijziging binnen de geldigheidsdatum van de promotiecode is.

7. Verzekeringsvereisten

Vakantie- en reisverzekering, inclusief annuleringsdekking, is van essentieel belang voor uw eigen bescherming en wij raden u ten zeerste aan u en alle leden van uw feest adequaat te verzekeren. Als u ervoor kiest om zonder voldoende vakantieverzekering te reizen, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die ontstaan ​​ten aanzien van welke verzekeringsdekking anders zou zijn geweest.

8. Borg / Schadeverzekering Verzekering

Wij verzamelen geen beveiligings- / borgsom, tenzij anders vermeld op de pagina voor de reservering van onroerend goed; Maar we hebben onze gasten verplicht bij het boeken een verplichte schadevergoeding te kopen. Dit geldt voor toevallige schade die tijdens uw vakantie in uw woning kan optreden. Houd er rekening mee dat opzettelijk en nalatig gedrag niet door deze heffing wordt gedekt, en indien dit optreedt, wordt u gevraagd de kosten van beschadiging ter plaatse te dekken. Indien de gast schade zou opleveren die de waarde van de Schadebeschermingvergoeding overschrijdt, zal hij / zij het verschil betalen zodra de exacte waarde van de schade is vastgesteld en Resort Choice heeft hem schriftelijk op de hoogte gesteld van de verschil.

De Schadebescherming heeft een maximumbedrag van 300 Euro.

Groepen jonger dan 25 jaar kunnen onderhevig zijn aan een extra borgsom.

De gast moet ervoor zorgen dat de woning wordt teruggezonden in een presentabele en nette staat inclusief het wassen van gerechten, bestek en keukengerei enz .; Legen van de koelkast, de vriezer en de vuilnisbakken; Het schoonmaken van de barbecue; En vuilnis / afval verwijderen. Dit is nodig, hoewel de gast een eindschoonmaak heeft betaald of een dergelijke schoonmaak is al in de huur inbegrepen. Resort Choice behoudt zich het recht voor eventuele extra schoonmaak af te trekken indien de gast niet in de bovengenoemde staat moet verblijven.

Een royale toewijzing van water en elektriciteit is inbegrepen in de huurprijs; U wordt echter in rekening gebracht voor het misbruik van deze diensten (het verlaten van water op / slangen die ze langdurig openen en uitvoeren, waardoor ramen / deuren geopend zijn bij gebruik van airconditioning / verwarming, enz.). Water en elektriciteitsmetingen worden voor en na elk verblijf in elke woning genomen.

Het hiervoor genoemde geldt alleen voor standaardboekingen. Als u een woning huurt om een ​​functie te behouden, dan hebben we ook een extra borgsom nodig.

9. Partijgrootte

In geen geval mogen meer personen een woning bezitten dan vermeld op het boekingsformulier, behalve met voorafgaande schriftelijke overeenkomst. Eigendomseigenaren of hun agenten behouden zich het recht voor om toegang te weigeren indien deze voorwaarde niet wordt nageleefd.

10. eigendomsnormen

We hebben zorgvuldig geselecteerd alle eigenschappen die we adverteren en we streven ernaar hoge normen te handhaven. Als u echter tijdens uw vakantie een probleem heeft, stel dan onmiddellijk de plaatselijke vertegenwoordiger in kennis, die vervolgens zal proberen om de zaken goed te zetten. Als u dit niet doet, kunnen we niet verantwoordelijkheid aanvaarden, aangezien we de kans niet hebben gehad om het probleem te onderzoeken en te corrigeren. Hoewel we alles in het werk stellen om snel problemen op te lossen, moet een redelijke hoeveelheid tijd worden toegestaan ​​voor reparaties die door externe aannemers moeten worden afgerond.

Als u een defect ontdekt, wordt storing of schade aangetroffen. In dit geval dient Resort Choice Customer Services per 24 uur na aankomst schriftelijk per e-mail aan info@resortchoice.com te worden meegedeeld.

Houd er rekening mee dat we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het periodieke falen van openbare leveringen of nutsbedrijven zoals water, elektriciteit, gas of internet waarover we geen controle hebben, noch van rioolinstallaties, sanitair of mechanische apparatuur in de eigenschappen, maar zullen ons best doen Om zo snel mogelijk reparaties te regelen.

Onafwendbaar breken of onderhoudswerkzaamheden, dus let op dat u tijdens uw verblijf onderhoudswerkers kan ondervinden. Houd er ook rekening mee dat dit de huizen van mensen is. Verlaat het huis alvast in een redelijk schoon en netjes toestand en verwijder al het afval bij het einde van uw verblijf. Wij behouden ons het recht voor extra schoonmaak en verwijdering van afval, indien nodig, en op te laden op uw creditcard of betaalkaart.

11. Check in / check out tijden

Uw accommodatie is beschikbaar na 16 uur op de dag van aankomst en moet vrijdag 11.00 uur op de dag van vertrek zijn, tenzij anders vermeld op de boekingspagina van de accommodatie. De dienstmeisje, tuinman, poolman heeft deze tijd nodig om de accommodatie goed voor te bereiden voor binnenkomende gasten. Hoewel u niet verplicht bent om uw woning voor 11 uur te ontruimen, let op dat het personeel voor deze tijd kan aankomen.

12. Verandering en niet beschikbaarheid van accommodatie

In zeldzame gevallen kan het onontkoombaar zijn om uw gekozen eigendom te veranderen door omstandigheden buiten onze of de eigenaars controle; We streven ernaar om u hiervan zo spoedig mogelijk te informeren en bieden u alternatieve accommodatie van soortgelijke of superieure standaard, een terugbetaling als niets geschikt is of andere mogelijkheden bespreken. Geen verdere vordering tegen de eigenaar of de verhuurder voor eventuele geleden schade wordt overwogen.

13. Aansprakelijkheid

Resort Choice aanvaardt geen aansprakelijkheid voor acties of verwaarlozingen van de eigenaars of andere personen die niet in hun dienst zijn of hun controle, noch voor ongevallen, schade, verlies, schade of kosten, ongeacht persoon of eigendom die de Huurders kunnen lijden die voortvloeien uit of op een of andere manier verband houden met de verhuur. De eigenaar en verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging van de bezittingen van de huurders op eigendommen, overmacht of andere onvoorspelbare gebeurtenissen die Resort Choice niet kon voorkomen.

Indien een brutofout of fout in een vakantieverblijf wordt ontdekt, zal Resort Choice normaal gesproken de huurder een gelijkwaardige vakantieaccommodatie aanbieden van hetzelfde prijsniveau. Mocht het alternatieve vakantiehuis een lagere prijs hebben, dan wordt het prijsverschil terugbetaald. Indien het niet mogelijk is om een ​​bevredigende oplossing te vinden door gebrek aan beschikbare eigenschappen of door de niet-aanvaarding van het alternatieve vakantiehuis door de huurder, wordt de totale huur of een deel van de huur terugbetaald volgens de mate van Aansprakelijkheid bepaald door Choice.

14. Kortingen

Kortingen worden berekend op basis van de ernst van het probleem en worden naar eigen goeddunken van de Owner en Resort Choice gegeven. Kortingen voor toekomstige verblijven zijn beperkt tot september tot en met juni, met uitzondering van Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen.

15. Evenementen

U moet ons op de hoogte stellen als u van plan bent een evenement te houden bij uw huurwoning en toestemming vragen bij het reserveren. Als u dit niet doet, kan de eigenaar of hun agent de gebeurtenis annuleren. Houd er rekening mee dat eventuele klachten van buren of gerechtelijke stappen die voortvloeien uit uw evenement de verantwoordelijkheid van de huurder zijn en niet de eigenaar of Resort Choice.

16. Nauwkeurigheid

We trachten ervoor te zorgen dat alle informatie op onze website juist is; Echter af en toe verandert en fouten optreden en wij behouden ons het recht voor om in dergelijke omstandigheden correcties te corrigeren. Wij doen alles in het werk om ervoor te zorgen dat beschrijvingen, foto's van meubels en uitrusting, enz. Nauwkeurig zijn; Maar er kunnen soms veranderingen zijn die we niet weten en daarom variëren van onze website kopieën en foto's. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid indien een beschrijving of een foto onjuist is. Als een bepaalde faciliteit die in een woning wordt aangeboden, essentieel is voor de boeking van uw vakantie, zorg er dan voor dat wij hiervan op de hoogte zijn voordat u de boekingsbevestigingspagina's invult.

17. Bij aankomst

De eigenaar of de vertegenwoordiger van de eigenaar is gerechtigd de gast te verzoeken om een ​​huurcontract te ondertekenen bij aankomst.

De eigenaar of de vertegenwoordiger van de eigenaar is gerechtigd om een ​​kopie van een creditcard aan te vragen en de kaart vooraf te machtigen om eventuele schade te dekken die hoger is dan de schadevergoeding of voor schade aan de eigendom die niet onder de schadeverzekeringsaftrek valt.

Afhankelijk van de eigendomslocatie en de lokale wetten kan het mogelijk zijn om een ​​foto ID in de vorm van een paspoort of nationaal identiteitsbewijs aan te bieden voor alle volwassenen in uw boekingsfeest.

Onmiddellijk bij aankomst bij uw vakantieverblijf kunt u zich vergewissen van de inhoud van de woning en de indeling, waarbij eventuele gevaren geïdentificeerd worden, bijvoorbeeld Onverwachte stappen, gladde oppervlakken, pooldiepten, enz.

18. Geluid

Sommige van onze eigenschappen zijn op landelijke locaties en als zodanig zijn er misschien farmyard geluiden in de omgeving. Andere woningen kunnen zich in woongebieden bevinden. Houd er rekening mee dat geluidsreizen en geluidsoverlast, vooral na 22 uur, op redelijke niveaus moeten worden gehouden. Wegwerkzaamheden en / of bouwwerkzaamheden in de nabijheid van onze woningen kunnen zich voordoen zonder voorafgaande waarschuwing. Dit is begrijpelijker dan onze controle. Wij zullen u echter op de hoogte stellen als we zich bewust worden van dergelijke werkzaamheden.

19. Native Wildlife

Sommige van onze eigenschappen zijn op landelijke locaties of omringd door tuinen. Het is mogelijk dat u een aantal van de lokale dieren kunt ontmoeten, dwz muggen, mieren, kakkerlakken, inheemse knaagdieren - fruitratten, enz. Helaas kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld voor hun aanwezigheid of controle , Hoewel we alles doen om pest uit te roeien.

20. Airconditioning

Wij aanvaarden in geen geval aansprakelijkheid voor de verdeling van deze eenheden, alhoewel we altijd zullen streven om de aangelegenheid zo spoedig mogelijk te verhelpen.

21. Huisdieren

Huisdieren zijn welkom in sommige van onze accommodaties, extra kosten kunnen van toepassing zijn, vraag alstublieft voordat u een boeking maakt. Huisdieren die in de woning zijn gevonden zonder voorafgaande toestemming, kunnen leiden tot verbeurdverklaring van de woning en / of andere sancties.

22. Reiniging

De schoonmaakdienst is alleen op uw dag van aankomst en dag van vertrek. De meeste woningen hebben wasmachines of, indien gewenst, kunnen extra schoonmaak en wasserij gewoonlijk tegen een toeslag worden geregeld.

Als u ontevreden bent met de schoonmaaknormen, hebben we bij aankomst onmiddellijk een schriftelijke kennisgeving nodig. De reiniger zal binnen 24 uur terugkeren om eventuele aspecten die zijn over het hoofd gezien te verhelpen en te reinigen.

23. Facturen

Facturen / ontvangsten voor de huur- en schoonmaakkosten zullen door de eigenaar moeten worden uitgegeven en niet Resort Choice. Eventuele extra's die bij Resort Choice zijn gekocht, inclusief boekingsvergoedingen, verhuur van apparatuur en vrijstellingen, worden afzonderlijk gefactureerd door Resort Choice Ltd.

24. Gegevensbescherming

Resort Choice verzamelt persoonsgegevens van de gast om deze gegevens te kunnen communiceren aan de gastheer en de nodige kennisgevingen en betalingsverzoeken te kunnen verstrekken. Resort Choice verwerkt gegevens conform de Data Protection Act 2001 en neemt alle redelijke maatregelen om de beveiliging van dergelijke gegevens te waarborgen, om misbruik van gegevens te vermijden en de toegankelijkheid van personen uitsluitend op een willekeurige basis te beperken.

25. Beheer van wet en jurisdictie

Dit is een Maltese website en is onderworpen aan de Wetten van de Republiek Malta, en alle geschillen zijn onderhevig aan de niet-exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Malta.

26. Blauwe Potloodstest

Indien een van deze voorwaarden en bepalingen onwettig, onjuist of anderszins niet afdwingbaar is op grond van de wetten van een staat of land waarin deze voorwaarden zijn van kracht, dan in de mate en binnen de jurisdictie die die Termijn of Voorwaarde is onwettig, ongeldig of onafdwingbaar, het wordt gescheiden en verwijderd uit die clausule en de overige voorwaarden blijven overleven, blijven volledig van kracht en blijven bindend en afdwingbaar.

27. Geldigheid

De genoemde voorwaarden zijn geldig voor huurovereenkomsten tussen de huurder en de huiseigenaar via Resort Choice, die fungeert als agent / tussenpersoon. De voorwaarden en de opgegeven prijzen op deze website zijn geldig, met uitzondering van drukafdrukken, vanaf januari 2016.