How to book


Zoek

Voer uw reisdatums of locatie in om door al onze exclusieve aanbiedingen te zoeken. Wij raden u aan uw zoekopdracht te filteren om de eigenschappen die u nodig heeft te vinden, zoals internet, of een diervriendelijke accommodatie.

Boek

Nadat u de ideale accommodatie gevonden heeft, kunt u online boeken met gebruik van onze beveiligde betaalopties of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om uw boeking veilig te stellen.

Reis

Klaar om te gaan! Check in en geniet van de accommodatie en de faciliteiten die bij een vakantiehuisje horen.

Wist u dat...

Bij het zoeken naar uw ideale vakantiehuis vanaf de homepage kunt u zoeken met behulp van de check-in en check-out datum, de lokatie of het soort accommodatie. Als u op dit moment nog niet weet wat uw voorkeur is of welke locatie bij u past, kunt u alle opties open laten en gewoon op zoeken klikken en alle accommodaties die we hebben worden weer getoond.

Vanaf de pagina ‘alle accommodaties’ kunt u nu uw zoekopdracht verfijnen met behulp van onze geavanceerde filters, zoals aantal kamers, plaats of complex. U kunt ook kiezen voor de voorzieningen die u graag wilt, zoals BBQ, parkeerplaats, internet of huisdiervriendelijk. Een andere leuke functie van deze pagina is dat u kunt u klikken op de kaart om deze te bekijken. Dit zal u de locaties van alle accommodaties tonen. U kunt ook de volgorde veranderen waarin de accommodaties getoond worden, bijvoorbeeld laagste prijs eerst.

Als u klaar bent om te boeken, kunt u dit online doen via de volgende opties:


  • Met creditkaart

  • Via Paypal

  • Met bankoverschrijving

Als u contact met ons op wilt nemen, druk dan gewoon op knop contact en vul het contactformulier in met uw vraag. U kunt ons ook bellen door op de telefoon te drukken.

Als u eenmaal geboekt heeft en de betaling voltooid is, ontvangt u uw boekingsbevestiging via e-mail. Deze bevat uw boekingsgegevens en de instructies voor het ophalen van de sleutels en de lokale beheerder voor uw boeking.

Wij zijn op elk gewenst moment voor u beschikbaar als u vragen over uw vakantie heeft.

Als u weer thuis bent, vragen wij u om de woning en uw vakantie-ervaring te beoordelen.