Over ons


15 jaar ervaring

Meer dan 15.000 gezinsvakanties geboekt

Lokale vertegenwoordigers

Meer dan 100.000 nachten geboekt

Onze missie:

Het is onze missie is om fantastische klantenservice te leveren en om de beste accommodatie tegen de beste prijzen in de omgeving te bieden. We streven ernaar vakantiegangers die op zoek naar de ideale vakantiewoning te helpen een onvergetelijke reiservaring te creëren.

Het bedrijf:

Resort Choice Rentals is een klein bedrijf dat gevestigd is in Malta met plaatselijke klantenondersteuningscentra in verschillende landen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de reisbranche en kunnen u helpen de ideale vakantiewoning te vinden. Resort Choice Rentals werkt met de top online vakantiebedrijven en met lokale onroerend goed bedrijven die de gasten ondersteunen als ze op hun vakantiebestemming aankomen.

Ons verhaal:

Resort Choice werd in 2004 gestart door Andy en Maria Osborne met een klein kantoor in de badplaats Mar de Cristal in Murcia, Spanje. Het bedrijf werd opgericht als een management en verhuurbedrijf dat werkzaam was in het La Manga gebied van Costa Calida. Binnen 4 jaar beheerde het bedrijf meer dan 100 woningen in het gebied.

In 2014 verdeelde Resort Choice het bedrijf in Resort Choice Management en Resort Choice Rentals. De beheermaatschappij opereert nu als een franchise en biedt nog steeds zeer goede ondersteuning aan eigenaars en lokaal onderhoud in het gebied. Resort Choice Rentals wordt nog steeds beheerd en is nog steeds eigendom van Andy en Maria Osborne, maar nu bieden zij online verhuur van vakantiehuizen in heel Spanje en breiden ze uit naar andere Europese en wereldwijde locaties.

Bedrijfsnaam Resort Choice Group SL
Adres Avda. Mar Menor 14, Edif. Geranio bajo
Mar de Cristal
Murcia
30384
Spain
CIF: ESB30931976
Registratienummer bedrijf. C62195
BTW Nr. MT2146­9711